Boskoop en directe omgeving is fantastisch om per fiets of te voet te ontdekken.

Bij VVV Boskoop hebben we diverse fietskaarten en wandelroutes te koop.

De leukste fietsroutes in en rondom Boskoop

Boskoop is een goede keuze voor fietsers welke een fietsroute willen starten. Dit komt omdat het een leuk dorp is, welke centraal in de polder tussen verschillende steden ligt. In het noorden ligt Alphen aan den Rijn, in het oosten Bodegraven, in het zuiden Gouda en in het westen Zoetermeer. Er zijn dus meer dan genoeg steden in de buurt om te verkennen. Mede hierdoor zul je niet in één dag uitgekeken zijn op het gebied rond Boskoop. We hebben voor u een route langs Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Een andere route brengt u langs Woerdense Verlaat, Woerden en Bodegraven.

Zorg dat je voor deze lange routes een goede fiets hebt. Bij Fietsen op Fietsen kun je eenvoudig een goede fiets bestellen. Deze heb je al snel in huis, je kunt dus snel van start gaan met deze leuke fietsroutes!

Woerden.jpg
zoetermeer.jpg

In de periode dat gemeente Boskoop ging fuseren met gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten zijn drie mooie wandelroutes gemaakt: de Boskoopse Bomenroutes. Deze kunt u gratis bij het VVV kantoor ophalen (alleen route zuidwest en route oost), maar u kunt ze ook downloaden door op onderstaande route te klikken.

voorkant oost.JPG
voorkant zuidwest.JPG
voorkant noordwest.JPG
voorkant zuidwest.JPG
voorkant zuidwest.JPG
voorkant zuidwest.JPG