Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de wegen en huizen in Boskoop?
Hoe zien de kwekerijen en de natuur er eigenlijk uit in dit groene boomkwekersdorp op plekken waar geen auto's rijden maar waar u vaart tussen eenden, waterplanten en waar u kunt kijken naar kwekerijen vanuit een heel ander perspectief.

Dan is een rondvaart zeker wat voor u! Een professionele rondleid(st)er zal u tijdens de rondvaart alles vertellen over Boskoop en haar geschiedenis, maar ook hoe wij anno 2017 als boomkwekersdorp overleven naast de massa bedrijven in andere regio's.


U kunt genieten van de mooie natuur en omgeving. Maar het is ook een leuke en gezellige activiteit om eens met een gezelschap te gaan doen. We hebben voor elke doelgroep leuke arrangementen!


Naast de rondleid(st)er zal de boot bestuurd worden door een ervaren schipper. Maar ook kunnen we niet zonder de bruggenjongen, die ervoor zorgt dat alle bruggen die we onderweg passeren, geopend worden.

Bent u met een klein gezelschap (1 - 8 personen) en wilt u graag op zaterdagmiddag varen dan is dit mogelijk met de 'zaterdagmiddag rondvaart van 13.30 uur'. Deze rondvaart is vrijblijvend en kan op elk moment gereserveerd en geannuleerd te worden zonder extra kosten. Dit is mogelijk van april t/m september.

 

Ook voor kinderen is het erg leuk om mee te varen (wij hebben geen zwemvestjes).

Van april t/m september vertrekt er iedere zaterdagmiddag om 13.30 uur een rondvaart. Wilt u meevaren, reserveert u dan alstublieft via info@vvvboskoop.nl of telefonisch 0172-214644.

Prijs: € 7,50 p.p., kinderen 2-12 jaar: € 2,- p.p.

 

In de maanden mei, juni, juli en augustus vertrekt er ook op woensdagmiddag om 13.30 uur een rondvaart.

Ook vertrekt er iedere zaterdagmiddag (april t/m oktober) om 13.30 uur een rondvaart vanaf Plantentuin Esveld, deze duurt ca. 45 min. en kost € 6,00 p.p. (kinderen 2 -12 jaar € 2,00 p.p.). Kaartjes hiervoor kunt u kopen bij Yume Koffie- en Theehuis (op het terrein van Plantentuin Esveld).

Groepstarieven.