pluktea.jpg
pluktea kas.jpg

ARRANGEMENT ‘BOOTJE VAREN EN PLUK JE WILD’

 

(U kunt ook Pluk je gezond of de heksenborrel kiezen: prijzen zijn dan anders)

 

Opstappen op de boot en parkeren: bij Pluktea
Tijd: 10.30-15 uur
Duur vaartocht: drie kwartier tot maximaal een uur
Kosten vaartocht: 6 euro per persoon
Kosten Plukjewild/drankje op de boot en drankje met wat lekkers: € 30,-- p.p.
Minimaal aantal personen: 10

Programma:

10.30: koffie/thee met huisgemaakte lekkernij  bij Pluktea

11-12 uur: U gaat varen met de VVV boskoop. U krijgt van PlukTea iets lekkers te drinken mee voor op de boot. (denk aan ijskoude vlierbloesemlimonade!)

12-15 uur: U stapt weer uit de boot bij Pluktea. Nu gaat u zelf thee maken en lekkere hapjes proeven tijden onze pluk je wild hightea.
( pluk je wild high tea: welkomstdrankje,  2.5 uur thee maken, hartige en zoete hapjes, voldoende om als lunch te zien, meer weten: zie kopje de hightea op onze website)

15 uur: einde

ARRANGEMENT : BOOTJE VAREN EN MINI TEA (OF LUNCH)

 

Opstappen en parkeren bij: VVV Boskoop aan de Overslag te boskoop.
Tijd: 11.15 uur tot 14 uur
Kosten vaartocht : 8 euro pp
Kosten mini tea of lunch: 14,50 per persoon
Minimaal aantal personen : 10 personen.

 

Programma:
11.15 uur: U stapt de boot in bij de VVV Boskoop aan de Overslag, u kunt hier ook parkeren. U maakt een mooie tocht over het water.

12 uur: u  stapt  uit de boot bij Pluktea. Hier kunt u plaats nemen op het terras (of wanneer het regent lekker binnen) voor een mini tea of een lunch
(keuze van te voren doorgeven aan Pluktea!)
De mini tea : u krijgt van ons een welkomstdrankje en wij vertellen u iets over het maken van de thee. U mag 1 keer thee plukken. Daarbij heerlijke scones, een taartje, koekjes en cake-jes.
Of u kiest voor de lunch: u krijgt : een soepje, salade, 2 luxe belegde broodjes, vers sap of een smoothie, en koffie/thee na met wat lekkers.
(meer info over de mini tea en de lunch? Kijk op de desbetreffende pagina op site)

13.15 uur: u stapt weer in de boot voor een heerlijke vaartocht.

14 uur: u stapt weer uit de boot op de Overslag te Boskoop.

WAT OOK KAN:

 

– een lunch om 12 uur bij pluktea. Om 13.30 uur stapt u de boot in en maakt u een vaartochtje van drie kwartier . U stapt om 14.15 bij pluktea weer uit de boot en geniet u van een heerlijke hightea of heksenborrel.

 

– u spreekt om 13. uur af op het terras van pluktea, u gebruikt een kopje koffie/thee met taart. Om 13.30 uur wordt u opgehaald om te gaan varen. Rond 14.15 uur stapt u weer uit om een hightea te gebruiken.

 

– U boekt bij ons een mini tea om 10 uur in de ochtend, om 11.15  uur wordt u opgehaald om een vaartocht te maken. Om 12 uur komt u weer aan op het terras van pluktea. Aldaar kunt u een lunch gebruiken.

 

– U spreekt met uw gezelschap af bij pluktea, geniet van koffie of verse thee met wat lekkers, dan wordt u opgehaald door de VVV. U krijgt van ons een picknickmand mee met allerlei lekkers. (Bijvoorbeeld: broodjes, scones met lemoncurd, taartjes, koekjes, stokbrood met kaasjes en dips, fruitsalades, thee/koffie of biologische sapjes) Dit kunt u op de boot gebruiken tijdens uw vaartocht. Na drie kwartier wordt u weer afgezet bij Pluktea, hier kunt u de picknick mand weer inleveren. Eventueel kunt u nog even bijkomen op het terras met een drankje.

 

De tijden:

Tijden zijn altijd in overleg. De tijden voorgesteld in de tekst zijn een indicatie.

 

Welke dagen:

Op alle dagen van de week kan er gevaren worden. (Mits dit past bij de VVV en Pluktea)

 

Duur van de vaar tocht:

drie kwartier tot maximaal een uur

Reserveren:

Het boeken kan via Pluktea. (Wij nemen dan contact op met de VVV om het programma door te spreken) U mag ook zelf de rondvaart boeken bij de VVV, maar neem altijd ook contact met ons op, zodat u zeker bent van een plekje. U krijgt in alle gevallen van beiden partijen een bevestiging van reservering.

 

NB: Met warm weer raden wij u aan een paraplu  mee te nemen tegen de zon, zorg voor zonnebrand! Met regen: zorg ook dan voor een paraplu. De vaartocht geschiet op een open boot. (Vlet)